El passat cap de setmana vam realitzar la segona revisió de càmeres de fototrampeig i vam crear un transsecte per la detecció de rastres (excrements, petjades, restes de menjar...) dels mamífers de la nostra zona d'estudi.
En aquesta ocasió vam gaudir de la companyia i aprenentatges dels nostres amics: @cluque_wildlife, Guillem Giner @thelastoftheancients i Josep Roig,
Amb la seva ajuda vam dedicar el dia a revisió de càmeres, canvi de bateries i buidar les targetes de memòria.
En ple hivern no podem gaudir dels nostres estimats rèptils, però diferents espècies d'aus com l’àguila cuabarrada (Aquila fasciata), el blauet (Alcedo atthis), la cuereta torrentera (Motacilla cinerea) i també la gran quantitat de fòssils que hi ha en aquest sector ens fan entretindre'ns una bona estona.
Revisem les primeres càmeres i gaudim de les imatges de guineus, cabirols, senglars, fagines i teixons. Després d'un cafè ràpid, comencem el transsecte vora del riu i observem petjades de teixó, cabirol, llúdriga, visó i senglar. També excrements de guineu, cabirol i llúdriga. Seguim comprovant les diferents càmeres de fototrampeig que queden.
A l´última càmera ens emportem la gran alegria d'enregistrar la llúdriga en imatges per primer cop.
Una fantàstica i exitosa jornada en la qual agraïm moltíssim la participació i ajuda dels nostres companys.